Üniversitelerde Yelken Sporu Konferansı ve Çalıştayı - 22 Aralık 2018

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun himayesinde, TYF/Türkiye Sportsboat Komitesi tarafından düzenlenen “Üniversitelerde Yelken Sporu Konferansı ve Çalıştayı” 22 Aralık 2018 tarihinde Yeditepe Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kayışdağı Kampüsü’nde gerçekleşti.

Oldukça başarılı geçen bir 2018 yarış sezonu ardından, çeşitli üniversitelerin yelken takımları ve Deniz Harp Okulu’nun da katılımı ile düzenlenen konferans ve çalıştayda, 2018 sezonu değerlendirildi, 2019 sezonunun hazırlıkları katılımcılar ile birlikte masaya yatırıldı. 

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Sn. Özlem AKDURAK, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sn. Kemal TAMER, Türkiye Sportsboat Komitesi Yönetim Kurulu ile Yeditepe Üniversitesi Yönetimi’nin de hazır bulunduğu konferansta, Türkiye’de yelken sporuna önemli katkıları bulunan sporcular, her iki federasyonun başkanları, Sportsboat Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve akademisyenler değerli görüşlerini katılımcılar ile paylaştı.

Etkinlik kapsamında, 2018 yarış sezonunda Sportsboat sınıfında yarışan üniversite sporcularının parkurdaki mücadelesini konu alan sergimin de açılışı gerçekleşti! 

2018 yarış sezonu boyunca omuz omuza çalıştığımız, çok değerli dostum, ağabeyim, Başkent Yelken Kulübü Başkanı ve Türkiye Spoprtsboat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi  “Bozkır Yelkencisi” Sn. Mehmet ÖZÇETİN’e serginin fikir, hazırlık ve gerçekleşmesi sürecindeki inanılmaz destekleri için, 

Yeditepe Üniversitesi Yönetimi’ne de Türkiye’de bir “ilk” olan bu serginin oluşumuna ve Türk Yelkenciliği’ne verdikleri destek için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 

İyi ki varsınız, sizlerin destekleri ile her şeyi başarmak mümkün!

Saygılarımla  



Copyright © All rights reserved.
Using Format